Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Waarom alleen via pc?

11 jaar geleden

Hallo allemaal,

Als er even geen computer in de buurt is en ik wil graag via mijn mobiel een reactie plaatsen om iemand te helpen dan kan dat niet. Ik vindt dit als vaste bezoeker van deze fantastische site erg vervelend. Daarom wil ik graag dat er ook een mobiele versie van Droominfo kan komen. Ik zou dit erg op prijs stellen. Alvast (hopelijk) bedankt

Mvg. Patros Fibros

11 jaar geleden

Beste beheerders van deze site,

Ik sluit me helemaal bij Patros Fibros aan. Ik kijk vaak even via mijn mobiel naar deze site, maar kan ook niet vinden waar ik in moet loggen. Ook ik zou het erg prettig vinden als die mogelijkheid er wel was.

Ook vind ik dat er wat meer op sommige reacties gelet moeten worden. Ik kwam laatst allemaal discussies tegen waarin het puur ging over welk standje iemand deed en sexs met moeders/kinderen etc. Ik vind dat niet kunnen op deze site. Eigenlijk zou hier mi meer mee gedaan moeten worden, reacties weg en evt deze mensen blokkeren.

Vriendelijke groeten,
Danielle

11 jaar geleden
Beheerder

Beste Patros,

Bedankt voor 't compliment! Droominfo wordt geleidelijk aan geschikt gemaakt voor optimale weergave op een mobiel: het ontwerp van de site past zich aan als de website op een mobiel apparaat bekeken wordt. Sterker nog: meer dan de helft van alle bezoekers op droominfo.nl kijkt al via een mobiel!

Ik dacht zelf dat een reactie via een mobiel lastig zou zijn vanwege het ontbreken van een toetsenbord, maar als blijkt dat hier vraag naar is, dan zal ik daar zeker aan denken.

Bedankt voor de feedback!