Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

ik wordt voor 1 dag naar een toverschool gestuurd?

16 jaar geleden

ik zat zoals gewoonlijk vandaag in de klas en toen zat de juf zoals gewoonlijk op haar stoel maar ze vertelde dat ik voor een dag naar een andere school werd gestuurd.Toen ik daar aankwam zat ik in de klas maar alle meisjes daar waren gemeen en Roos was de ergste zei had kort rood krullend haar met sproeten. Toen moesten we opeens van zelfstandig werken naar een tovertest. Het hield in dat je een spreuk moest laten zien en dat je vanzelf erachter kwam wat je kracht is roos had zwarte magie duisternis laat ik het zo zeggen! ik was toen aan de beurt maar ik dacht ik kan geen spreuk ik ben een niet-magisch iemand! Toen ging ik opeens uit woede en verbaasdheid en uit wanttrouwen mn hand uitsteken naar een tak die aan de wand vast zat. Bij iedereen ging het snel maar bij mij niet. Toen ik even mn hand naar die wand uitstook dacht de juf nou die kan het niet ze schudde haar hoofd en wou mn naam doorkruisen naar niet-magisch maar toen opeens liet de tak zomaar los en kwam in mn handen terecht iedereen was stomverbaasd ik was nog verbaasder na de droom nog erger! mijn sterrrenbeeld is een leeuw dat wijst naar het element vuur maar ik heb al 2 dromen gehad waarin blijkt dat ik de aarde beschik. wie weet wat het betekend ik snap het echt niet!



1 keer bewerkt. De laatste keer was 16 jaar geleden door Elyon.

wal
16 jaar geleden

het is mogelijk dat je eigenlijik op een andere datum geboren zou moeten zijn dat zou je even na moeten vragen dat zou het elementen probleem verklaren maar over die school kan ik je wel wat over vertellen maar dan moetik iets meer van je weten

groetejs wal

16 jaar geleden

Heb je dan meer nodig over mijn karakter of over school?

Siren
16 jaar geleden

Hallo!
Wat een mooie droom zeg, en zo helder! Je vraagt je af waarom je over aarde elementen droomt terwijl je leeuw van sterrebeeld bent? wel, ik denk dat alle elementen belangrijk zijn voor de balans.Aarde is voor ieder belangrijk, we leven er immers op! Misschien zit je nu teveel in je vuurelement
+ heb je nu wat meer aarde energie nodig als normaal? Het zou trouwens ook kunnen dat je accedant wel een aardeteken is? Je accedant zegt veel over hoe je naar buiten treedt in het leven + dit kan je uitrekenen door middel van je geboortedatum, -plaats+ -tijd!
als je droomt over naar school gaat symboliseert dat vaak een leerproces waar je nu in zit. Omdat je in je droom naar een andere school wordt gestuurd, zal dat kunnen wijzen op een nieuw leerproces. Zoals duidelijk naar voren komt in je droom, is het een nieuw proces waar je leert zelfstandig te zijn+ je verborgen kwaliteiten/ krachten/magie in jezelf leert kennen + ontwikkelen.
je hebt in je droom weinig vertrouwen in jezelf, het blijkt dat je tot veel meer in staat bent dan je denkt! Laat je niet onzeker maken/ ontmoedigen door je omgeving + door competitie..

groetjes Siren

16 jaar geleden

hallo allemaal! ik ben inderdaad te laat geboren anders was ik een kreeft geweest en die behoord tot het water en dat is ook al zo vreemd! meer aarde energie? nou eigenlijk niet nee

Siren
16 jaar geleden

GEEN AARDE ENERGIE VOOR JOU DUS???
Da's appart... De aarde is voor iedereen toch?
+wat zeggen je dromen hierover dan?
aarde houd je in de realiteit, het hier + nu...

Siren

16 jaar geleden

de dromen willen zeggen dat ik het zelf bezit als element want ik heb een keer eerder gedroomd dat ik iemand heb gered door de kracht van genezing dat van de aarde komt en deze droom ook Kortom: ik bezit het in de droom weird maar de waarheid :m)

Siren
16 jaar geleden

Heb je zelf het antwoord op je vraag zelf weten te vinden ;-)

groetjes Siren

Siren
16 jaar geleden

Ahum..ik bedoel; Heb je toch het antwoord op je vraag zelf kunnen vinden ;-)
gr Siren

16 jaar geleden

weetje wat nog raarder is? vandaag heb ik gedroomd over dat ik het water bezit echt zo raar!:0

Siren
16 jaar geleden

Waarschijnlijk weet je het al, maar de Kreeft is echt een waterdier + water symboliseert gevoel + emotie.. Kreeften zijn vaak hele gevoelige mensen + daar ligt ook hun kracht.. Ben zelf trouwens ook kreeft accedant! ;)

16 jaar geleden

ik had een kreeft kunnen zijn ik ben te laat geboren

Siren
16 jaar geleden

Maar ben je er al achter wat je accedant is??
Siren

16 jaar geleden

wat bedoel je precies? :0

Siren
16 jaar geleden

Weet niet exact hoe het precies zit , maar als ik het goed begrepen heb:
Naast een sterrenbeeldteken heeft iedereen ook een accedant-sterrenbeeld teken. Je acsedant zegt meer over hoe je naar buiten treedt in het leven, terwijl je sterrenbeeld meer zegt over je binnenkant..
Maar beide sterrenbeelden zijn even belangrijk + even sterk aanwezig.. Beiden zijn Naar binnen+ naar buiten gericht, maar de een meer naar binnen + de ander meer naar buiten..
Op internet zijn veel sites te vinden via welke je je accedant kan laten uitrekenen.Dit kan dmv je naam, geboortedatum + tijd+plaats. Helaas moet je er meestal wel voor betalen, al zal het niet veel zijn. Ikzelf heb jaren geleden mijn levenshoroscoop uit laten leggen door een astroloog in een persoonlijke sessie.(door Peter van der Haring)
Daarin komt je accedantteken ook aan bod. Kost wel meer, maar was het waard + is meer persoonlijk. Je leven wordt dan niet voor je ingevuld of voorspeld, maar de grote lijnen komen wel naar voren wat veel helderheid kan geven over bijvoorbeeld processen die je in dit leven doormaakt...

Groetjes Siren

16 jaar geleden

ik heb eigenlijk nog een vraag is je accedant anders dan je sterrenbeeld of kan het ook hetzelfde zijn?

Siren
16 jaar geleden

Kan ook hetzelfde zijn. Als je bijvoorbeeld Leeuw van sterrenbeeld bent + je accedant is ook leeuw,
dan ben je een "dubbele Leeuw".. Dan zijn de eigenschappen die bij de Leeuw horen dubbel zo sterk aanwezig!

gr Siren

16 jaar geleden

nou dan ben ik een dubbele leeuw. Dat heb ik ontdekt dus ik wou weten of dat kon en het kon. :)

irislovehamster
13 jaar geleden

Mijn sterren beeld is ook een leew en ik heb ook steeds een droom over een toverschool maar dat is nog niet alles. Helaas kan ik derest niet vertellen want anders gebeurt er iets verschrikkelijks met me :(