Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

wie wil vrienden worden?

Nico Venlet
27 maart 2016

ik ben man 69 jaar ik wil een vriend voor liefde en geluk dat kan niet stuk mijn wens en verlangen een jong persoon ik ben 69 jaar ik woon in Ettenleur ik zou graag iemand ontmoeten maakt niet uit liefst jong van af 18 tot 35 dan voel ik mijn eigen prettig kunnen wij samen ergens aan beginnen ik hoop dat jij je eigen hier in kan vinden je blijft vrij in je beslissingen ik leg geen druk op je maar verlang erg naar je ik hoop je snel te ontmoeten en mogen begroeten ik ben in bezit van een lieve poes Tommie en die wil ik echt niet kwijt dat is een deel van mijn leven ik hoop dat jij het andere deel van mijn leven kan en wil zijn mijn hart groeit van geluk het kan haast niet stuk wil jij een deel van mijn leven worden en mijn geluk ik hoop je snel te ontmoeten Nico Telefoon nummer 076 8888374 tot snel de deur staat open je kan zo naar binnen lopen als je binnen bent gaat de deur weer dicht Groeten Nico ik verlang echt naar je Nico O wat fijn !!!!

27 maart 2016

Hallo, dit is een droomforum. Als je een vriend zoekt, kun je beter je in laten schrijven bij een datingsite. Daar zijn er genoeg van. Er is ook een hoekje via de seniorennet waar mensen elkaar zoeken.
Ik snap niet waarom je iemand zoekt die je kleinkind kan zijn. Zo'n leeftijdsverschil is een kansloze wens. Je kan beter iemand nemen van je eigen leeftijd in verband met die generatiekloof.
Pff...dat ik hier ook op reageer, eigenlijk ook dom. Eigenlijk energieverspilling. Het lijkt wel alsof ik in de maling genomen word.



1 keer bewerkt. De laatste keer was 27 maart 2016 door Esme.

28 maart 2016
Beheerder

Het gaat hier om meer dan een generatiekloof.
Iemand die een puber zoekt op die leeftijd heeft ook het gevoelsniveau van een puber en geeft daarmee aan niet volwassen te zijn, of naar zijn kalenderleeftijd te leven. Dacht je nu werkelijk, dat een jonge viriele vrouw met een bejaarde samen wil leven, of een relatie aangaan?
Het gaat hier om anima projecties en het is triest als je op dat niveau bent blijven steken.





Deze discussie is gesloten.