Auto door t water

  • Auteur
    Berichten
  • Marjolein
    Deelnemer

    Vannacht droomde ik dat ik met de auto van de weg raakte en daarmee een enorme vijver inreed. De auto stopte niet met rijden ondanks dat het water diep was en kuilen had en ik kon ermee aan de andere kant weer met gemak op het droge komen.

    Wat denken jullie dat dit kan betekenen?

    angel maria
    Deelnemer

    deze droom kan betekenen dat je in een fase van zelfontdekking zit. Je wordt misschien geconfronteerd met onbekende of onbewuste aspecten van jezelf (de vijver/water), maar je bent in staat om die uitdaging aan te gaan en te overwinnen. De droom lijkt aan te geven dat, ondanks obstakels of emotionele uitdagingen, je vertrouwen in je capaciteiten hebt om te blijven rijden (doorgaan met je leven) en aan de andere kant weer op het droge te komen.

    Het is een positief teken van innerlijke groei en veerkracht, en kan erop wijzen dat je bezig bent met het integreren van onbewuste gevoelens of ervaringen op een gezonde manier.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">