Mijn eerst droom vraag hier.

  • Auteur
    Berichten
  • Marcske
    Deelnemer

    Mijn droom kort samengevat.
    Bevind me in een oud schoolgebouw.
    Het was buiten donker en in het gebouw ook.
    Zou daar een sollicitatie gesprek hebben, maar was daar helemaal alleen in het oude gebouw.
    Ik ging op zoek naar het lokaal waar het gesprek zou plaats vinden.
    Bij elk verdiep die ik via de trap betrad stond er een tafeltje met lekkers. Plots keek ik omhoog bij verschillende deuren en daar stonden de getallen 201, 202, 203 en 204. Bij 204 keek ik binnen en daar stond een klassieke bureau met moderne stoelen rond. Plots stond ik terug op de gelijksvloer en werd er met zaklamp in mijn gezicht geschenen. En toen was deze droom voorbij. Iemand een idee wat deze droom betekend? Zou raar zijn als ik ander werk zoek. In de echte niet droom wereld ben ik gelukkig met de job.

    Esme
    Moderator

    Een oud schoolgebouw staat symbool voor oude normen en waarden. Deze heb je achter gehouden, daarom is het donker. Je bent toe aan een update. Een sollicitatie is vragen om ergens (mee) aan de slag te gaan, maar je hebt geen aanspreekpunt kunnen vinden en moet je andere manieren zoeken om dit wel te krijgen. De hapjes, is geestelijk voedsel. Je bent geïnteresseerd in spiritualiteit, maar je hebt niet echt een logische volgorde om het tot je te nemen. Gelijkvloers staat voor zelfde niveau. De zaklamp is het licht in het donker. Ben benieuwd of je je erin kunt vinden.

    Marcske
    Gast

    Danku voor het antwoord, maar die getallen 201, 202, 203 en 204 dan hebben die een speciale betekenis?

    Esme
    Moderator

    Denk niet dat het een speciale betekenis heeft. Meer zoiets van keuzes kunnen maken. Het klassieke bureau met moderne stoelen laten opnieuw zien, dat je verweven bent in het verleden en heden.

    Marcske
    Deelnemer

    De laatste tijd denk ik veel aan vroeger dat wel. Vooral mijn kindertijd, dan haal ik voor de geest hoe dat het huis waar ik ben opgegroeid er uitzag van binnen en buiten. Dan ga ik in gedachten door het huis en weet ik nog goed wat er stond en waar. Die getallen? Misschien eens een lottoke mee doen, je weet nooit.😉

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">